KOL-JA

info k cyklokrosu v Jabkenicích 8.12.2013

30.11.2013 17:35

Tak se nám to blíží, cyklokros v Jabkenicích už slaví páté narozeniny, k této příležitosti jsme nechaly vypálit několik litrů Calvadosu z Jabkenických jablek, tento šmakózní alkohol opatřený unikátní etiketou, obdrží v každé kategorii dospělích jeden ze závodníků na stupních vítězů! V kategoríích Elite i Masters obdrží mimo jiné, každý vítěz speciální pamětní dres Jabkokros od firmy Lawi sport , v kat. elite navíc finanční odměnu + plastiku cyklokrosaře na dlažební kostce a bude taky zvěčněn na putovní megaplastice Jabkokrosaře!

Co se týká samotného závodu , máme tu několik změn týkající se tratě, snažím se okruh ještě více zatraktivnit pro závodníky i pro diváky, proto jsem letos vypustil protrženou hráz ,která se nacházela moc daleko od centra závodu a nahradil jí neméně atraktivnější částí nazvanou Myší díra, přibyli i další úseky jako Srnčí stezka a Kančí jump! Každé z těchto míst je opatřeno vlastní cedulkou s názvev pasáže.

Pro diváky jsme připravily ďáblovu akci! Jelikož dva dny před závodem bude chodit čert s mikulášem tak jsme pár čertů ukecaly na brigádu, po areálu TJ Sokola Jabkenice se budou pohybovat čerti a čertice! V pekelném kotly nad otevřeným ohněm budou naše pohledné čertice vařit grog a každý z diváků který bude vystajlován za čerta (stačí např. svítící rohy) nebo bude pekelně fandit s nějakým nástrojem (buben,řehtačka,kravský zvon či vuvuzelu) dostane hrnek teplého alko nápoje gratis!

A pokud vám bude stále zima i po grogu, přijďte se ohřát do kanceláře závodu v Hospodě nad Muzeem, kde bude vystavovat Karel Kopecký své zběratelské kousky, krásně zarámované dresy a fotky s podpisy cyklistů z celého světa!

Kdo si chce vyzkoušet na vlastní kůži jak chutná cyklokros, nic mu nebrání v tom si vzít třebas horské kolo a zazávodit si v kategoriích Masters či příchozích ( přihlášky do 12:00h)

Ještě chci podotknou, kdo k nám do Jabkenic nedorazíte , můžete celou cyklokrosovou neděli sledovat live na TV.Tycom.cz

Vyhledávání

Kontakt

Jabkenice,85
Jabkenice
29445