KOL-JA

Co plánuji v roce 2012!

12.01.2012 09:09

Tak jako každý rok začneme s otvírákem sezony časovkou Kol-Ja a to 22.dubna,startujem z Jabkenic od kapličky na konci obce, po nové silnici přes Pěčice do Semčic a pak už to je stejné jako loni s cílem na druhé straně Jabkenic. Po časovce bude opět běžecký závod (10 km lesem) a to se startem a cílem na fotbalovém hřišti. Tím se proti loňsku vše zjednoduší, veškeré oficiality proběhnou v areálu TJ Sokola Jabkenice kde bude občerstvení,sprchy i kancelář závodů!

Co se týká proklamovaného seriálu časovek do kopce na Boleslavsku o kterém jsem loni psal,nikdo se mi ke spolupráci na pořádání neozval tak to zatím nechám otevřené!

Další akce které se ůčastním jako jeden z organizátorů je 1.července český pohár mládeže v silniční cyklistice se startem a cílem v Dobrovicích. Přes naší obec se tím pádem několikrát prožene balík cyklistů směrem od Pěčic na Charvátce a Dobrovice. Nejmenší špunti budou startovat cca v 9h (1 okruh) a jako poslední pojedou junioři cca ve 12h a ti se přeženou přes Jabkenice asi 6krát! Okruh měří 19km.

Na 14-15.července plánujeme s Jardou Malým 2.ročník Lawi tour v Dobrovicích. Po loňském prvním ročníku který se vám jak se ke mě doneslo moc líbil,jsme dostali pořádání mistrovský závod SAC (MČR amatérů)) 14.7.časovka a 15.7. silniční závod. 

Jak už jsem psal kdys na stránkách,až napustěj rybník udělám triatlon. Rybník se napouští a tak triatlon nebo spíše xterru plánuji někdy na prázdniny! Nebude to nějaký super profi závod ,ale pojmu to spíš jako takový turist-xterra pro každýho. Kdo si netroufne na všechny tři disciplíny si může udělat družstvo. A distance: 700m plav 32km šlapej terénem a 9km utíkej! Potom bychom to mohly završil taneční zábavou na hřišti!

No a na závěr roku tu uděláme cyklokros! Termín dodám později,věřím že to bude opět jeden ze závodů Toi Toi cupu! Beny

Vyhledávání

Kontakt

Jabkenice,85
Jabkenice
29445